Home              
  Bedrijf

  Producten

  Certificaten

  Voedselveiligheid

  Ons team

  Contact

  Vacatures

Privacy Policy
 
Onze behaalde certificaten

G. De Plecker - Lauwers nv

* IFS Broker - Certificaat
Vandaag staat IFS (International Food Standard) voor de toonaangevende norm in de voedingsindustrie als het gaat om kwaliteit en voedselveiligheid, en legt ons als bedrijf een welbepaald eisenpakket op inzake controle en procedures. Daarom zijn wij zeer trots dat wij reeds tien jaar na elkaar het IFS-Broker Certificaat 'Higher Level' behaalden.


* QS - Certificaat
QS, wat staat voor Qualität (kwaliteit) en Sicherheit (zekerheid), is een certificeringssysteem dat in Duitsland ontwikkeld is speciaal voor de groente- en fruitsector. De drie elementen die hierbij centraal staan, zijn voedselveiligheid, transparantie en traceerbaarheid, en dit doorheen de hele keten (telers, handelaars en supermarkten). Veel Duitse supermarkten eisen van hun leverancier dat zij QS-gecertificeerd zijn. Ons QS-certificaat geeft dus ook een belangrijke meerwaarde voor ons bedrijf.


Gurich nv

* IFS Logistics - Certificaat

IFS Logistics markeert het gezamenlijke doel van de handel en industrie om transparantie en vertrouwen in de hele supply chain te creëren. Deze IFS-standaard, speciaal ontwikkeld voor opslag, distributie en transport, evenals laden en lossen, kan geïmplementeerd worden in omgevingen die zowel voedsel als non-food producten beheren. Voor onze transportfirma Gurich is dit certificaat dan ook iets om trots op te zijn.


IFS Broker IFS Logistics QS  
     
             
 
Lombaardstraat 11  
  
info@depleckerlauwers.be
2860 Sint-Katelijne-Waver  


                 
0032(0)15/55.32.74 of
0032(0)15/55.34.66      

Fax: 0032(0)15/55.37.00